петък, 5 април 2013 г.

Местата за гласуване на предстоящите Парламентарни избори на 12 май



Община Добрич напомня за извършените промени в местата за гласуване, които многократно бяха съобщавани при гласуването на референдума през м. януари: - Гласоподавателите, които гласуваха в секциите в бившия Медицински колеж на ул. „Калиакра", вече гласуват в ЦДГ № 11 на ул. „Богдан" 2 (избирателните списъци за тези секции са обявени в ЦДГ № 11); - Гласоподавателите, които гласуваха в ОУ „Отец Паисий" (закрито), вече гласуват в ОУ „Хр. Смирненски" (избирателните списъци за тези секции са обявени на сградата на Стоматологията); - Гласоподавателите, които гласуваха в ОУ „Бачо Киро" (закрито), вече гласуват в СОУ „Димитър Талев" (избирателните списъци за тези секции са обявени в ЦДГ № 17 на ул. „Дуранкулак” 9 и на сградата на СОУ „Д. Талев”); - Гласоподавателите, които гласуваха в секцията в Автогарата, вече гласуват в СОУ „Св. Кл. Охридски" (избирателните списъци за тази секция са обявени на сградата на СОУ „Св. Кл. Охридски”).

- Гласоподавателите в кв. Рилци, секция 102 (предишна секция 109) гласуват в Клуба на пенсионера на ул. "Хемус" 25. Избирателният списък е обявен на същото място.

- Гласоподавателите в кв. Рилци, секция 103 (предишна секция 110) гласуват в читалище "Пробуда". Избирателният списък е обявен на сградата на ЦДГ № 33 в кв. Рилци.

Обхватът на всяка секция (адресите, които включва) се излага пред съответната сграда, където се гласува, в деня преди референдума, каквато е практиката при всички избори. В рубриката Избори за Народно събрание в Актуална тема на сайта на Община град Добрич има пълна информация за местата, където се гласува, и обхвата на адресите, които включва всяка секция, предоставена е възможност за онлайн справки, както и информация за местата, където са обявени избирателните списъци.

За хората, които не ползват интернет, тази информация е изложена и на външното информационно табло пред сградата на Общината.

Няма коментари:

Публикуване на коментар