неделя, 16 март 2014 г.

Надежда поведе „Синьо единство" към Брюксел

Надежда Нейнски очаквано оглави листата на „Синьо единство" за Европарламента. Партията й представи 17 кандидати, които ще се борят за Брюксел.
Причината да оглавя листата е, че виждам малцината опълченци, които ще построят нова крепост на демокрацията, особено когато става дума за млади хора, които имат духа да поведат тази битка за евродемокрация, аргументира присъствието си на първото място бившата синя лидерка. Вторият след Надежда в листата е журналистът Бойко Станкушев.
Нейнски отбеляза, че са минали 13 години, откакто министрите на правосъдието и външните работи са съобщили за отпадането на шенгенските визи за българите. Тези избори са съдбовни, защото на тази дата отпаднаха визите, а днес се провежда референдум в Украйна. След толкова години светът се изправя пред угрозата да се върне в епохата на студената война", посочи евродепутатката.
От „Синьо единство" обявиха, че с ГЕРБ национален фронт не може да се прави, по повод разпространеното в събота писмо за организиране на национален фронт на десницата, в което се предлага коалиция с ГЕРБ.
Трети в листата на партията е Ергин Емин, който е представител на Асоциацията на българските градове и региони. Зооинженерът Моньо Христов, журналистката Маргарита Бойчева, ветирнарният д-р Мирослав Стефанов, ветиринарният специалист Костадин Шанков, експертът по европейски програми Айрин Алик, бизнесменът Николай Драгомиров, банкерът Калина Прокопиева, са следващите в листата избраници на синята партия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар