понеделник, 14 октомври 2019 г.

"Демократична България Обединение" - За доверието на хората

В надпреварата наречена Местни избори, ние - коалиция "Демократична България Обединение" представяме своята листа от кандидати за общински съветници съставена от партийни членове и граждани без партийна принадлежност, но убедени в силата на демократичните принципи! Открито и сърцато ще разбиваме стени, ще печелим доверие!

Заявявайки своята готовност да работим за развитието на Добрич, като стъпваме здраво на основата от християнските ценности и търпимост ще работим с мъдростта на своя опит и с енергията на младостта. Листата ни е един екип, събран да остане задружен през целия мандат! Така всеки глас на избирател ще бъде оценен достойно и отговорно! 

Ето ни и нас:

Галина Димитрова - Активен гражданин на Добрич. Майка на двама сина. Организатор на събития в сферата на културата. Убеден оптимист, с поглед в доброто бъдеще на Добрич.

Милена Желева-Керанова - Член на ДСБ, зам. председател на общинската организация. Омъжена с един син. Възпитаник на ЕГ "Гео Милев" и "СУ Св. Климент Охридски". Владее немски, английски и руски език. Предприемач със семейна фирма за търговия с опаковъчни материали. Дълбоко вярва в силата на демокрацията.

Антония Кирова - Член на ДСБ, общински съветник два мандата. Завършила българска филология във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Учител по български език и литература със звание "Старши учител". Омъжена, с дъщеря и две внучки. Съорганизатор на инициативата "Къщички за книги" в Добрич.

Йордан Алексиев - Зам. председател на МО на ПП Да България Добрич. Семеен с две деца. Магистър икономист, завършил ИУ Варна. С административен опит в системата на здравното осигуряване. Винаги усмихнат и готов да подаде ръка.

Божидар Радев - Юрист по образование, завършил ВСУ "Черноризец Храбър", изучавал френска филология в СУ "Св. Климент Охридски". Семеен с едно дете. Работи в адвокатска кантора и отглежда етерично-маслени култури. Задълбочен и миролюбив.

Радослав Михайлов, с арт. псевдоним Рудачев - Художник декоратор. Семеен с две деца. Творец в областта на интериорния и градския дизайн. Креативен и настандартен. Вдъхновител на младите в обществения живот на Добрич.

Златина Георгиева - Семеен лекар във ДКЦ II. Омъжена с двама сина, Възпитаник на ЕГ "Гео Милев" и Медицински университет Варна. Владее немски и руски език. Всеотдаен човек.

Димитър Вангелов - Хоров диригент с една дъщеря - също диригент. Специализирал в Българска държавна консерватория Панчо Владигеров и Консерватория "Чайковски" в Москва. Маестро Вангелов е отдаден на музиката и прославата на Добрич.

Пламен Петров - Студент по управление на бизнес и селско стопанство. Усърден и взискателен към себе си, мотивиран да работи за Добрич - град с по-големи възможности за реализация.

Николай Жеков - Специалист по Информационни технологии. Завършил е ЕГ "Гео Милев" и Икономически университет Варна. Интересува се силно от история, икономика и политика.

Иван Деветаков - Завършил Психология във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" и магистратура в СУ "Климент Охридски" по Европейски проекти. С натрупан опит в работата с младежи в риск от отпадане от обществото и проекти за развиване на потенциала на младите хора в Добрич.

Борил Цонев - Завършил ХГ в град Сливен и Национална художествена академия в София. Член на СБХ. Бил е преподавател в СХГ за приложни изкуства и главен асистент във ВСУ "Черноризец Храбър".  Художник - живопис и художествена керамика. Семеен. Вярва в интелектуалния потенциал на българите.

Диян Хинков - Неврохирург в МБАЛ Добрич. Завършил медицина в МУ Варна и специализация в НХК на УМБАЛ Св. Анна Варна.  Има двама сина и голямо сърце.

Иванка Георгиева - Семейна с едно дете. Завършила СПТУ по туризъм. Работила като предприемач в туризма. Активен доброволец - защитник на животните. Отдадена на грижата за изоставени питомци в градска среда. Борец за намаляване на популацията им в Добрич.

Няма коментари:

Публикуване на коментар