събота, 12 април 2014 г.

Деньо Павлов развя байряка и в Москва



Един от „инициаторите” на проведените през пролетта на миналата година протести в Добрич за сваляне на правителството Деньо Павлов се появи на митинг в Москва. От десетки снимки във фейсбук отразяващ митинга «От референдум в Крим — към референдум в Русия», проведен на 30 март т.г в руската столица се вижда активното участие на небезизвестния добричлия.
Деньо Павлов е взел участие в митинга, като представител на Гражданска инициатива "България подкрепя политиката на Русия" от България.
Примомняме, че през пролетта на миналата година той бе начело на протестите
като представител на  "Гражданска инициатива за обществен контрол - Добрич". Той развя руското знаме демонстративно и на Националния празник на България 3-ти март. Появяваше се и на протести в София.
Деньо Павлов и Пепа Рашева бяха в състава на 13-членната делегация, която посети Сирия. Общественото внимание беше привлечено, след твърдението, че един от нейните членове,  депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов, е изразил подкрепа за режима на Башар Асад.
Павлов не веднъж е споменавал пред медиите, че е безработен, но не дава отговор на въпроса от къде се издържа и с какви средства организираше протестите и пътуванията си. Отговорът на въпроса вече всеки разумен гражданин може да разбере.

2 коментара:

  1. Цялата ви статия е манипулация. Никога нито Деньо Павлов, нито Пепа Рашева не са правили протести за сваляне на което и да било правителство. Протестите са за сваляне на цялата колониална система, чрез която сащ наложиха колониалния капитализъм в България след 1989 година. Второ, никога и пред нито една медия Деньо Павлов не е казвал, че е безработен. Думата безработен за него не съществува и никога в живота си не е вземал социални помощи или други подобни. Ако бяхте истинска медия и ако искахте да кажете истината щяхте да си направите труда поне да говорите с него,а не да пишете лъжи. Целта на статията е ясна за всеки разумен гражданин, независимо какво искате да им внушите.

    ОтговорИзтриване
  2. В Добрич по време на зимните протести Деньо Павлов и екипа му събраха над 7000 подписа за създаването на Национална програма с националните приоритети на България. Тази програма заменя колониалния капитализъм и безпътицата с Възраждане и разцвет на България. Много малко се иска за да разбере човек, но все пак трябва да иска да разбере.

    ОтговорИзтриване