сряда, 1 март 2023 г.

Коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България" се регистрира в Районната избирателна комисия в Добрич

Водач на кандидатската листа ще е Ивайло Мирчев

Ивайло Мирчев е икономист и маркетинг директор в две български ИТ компании. Избран е за депутат в 45-ото, 46-ото, 47-ото и 48-ото Народно събрание, където е зам.-председател на комисията по енергетика и член на комисията за контрол над службите за сигурност.


В 48-ия парламент е изключително активен по въпросите за енергийната независимост на България от Русия, подкрепата за Украйна с военна и хуманитарна помощ, превъоръжаването на българската армия и противодействието на ревизията на Изборния кодекс от Хартиената коалиция. Вносител и съвносител на редица законопроекти, сред които този за възможността държавата да поеме оперативния контрол над “Лукойл Нефтохим Бургас”. Отправя множество въпроси и питания към изпълнителната власт.

Ивайло Мирчев: Има как да се откъснем от корупционното дъно, да си подредим къщичката, да си реформиране институциите и всичко заедно да допринесен за една по-независима, богата и сигурна България.

В кандидатската листа на коалиция "Продължаваме промяната– Демократична България" за 8-ми Многомандатен избирателен район Добрич е участват:

1. Ивайло Мирчев - икономист и маркетинг директор;
2. Йорданка Костадинова - фармацевт и здравен мениджър;
3. Галина Събева - здравен специалист;
4. Асен Атанасов - адвокат;
5. Марин Маринов - лекар, ортопед;
6. Надежда Пампорова - архитект;
7. Ивайло Киров - юрист;
8. Жеко Петков - юрист;
9. Евгени Чобанов - лекар;
10. Албена Симеонова - биофермер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар